Kookaparte

WINKEL

Amuse

Kookaparte is een winkel / kookstudio gelegen in de historische kern Oud-Geleen van de gemeente Sittard-Geleen.

Kookaparte is gespecialiseerd in mediterrane producten, waarbij het accent op Italië ligt. Veel van de producten zijn afkomstig van kleine lokale producenten uit Italië en worden deels zelf geïmporteerd. U vindt er dan ook een uitgebreid aanbod van diverse delicatessen, zoals mooie olijfolie en aceto’s van diverse producenten. Kookaparte levert ook vele truffelproducten.

Ons eigen Limburg wordt echter niet vergeten! Ook voor streekproducten kunt u bij Kookaparte terecht. U vindt er bijvoorbeeld ambachtelijke chutney’s, confitures, mayonaises, stroop van producenten als de Auw Stoof en het Sjiek Kookpunt. 

Het assortiment is ruim en verrassend en laat vakantieherinneringen opnieuw beleven of zorgt alvast voor een voorproefje van al het moois dat Italië en Limburg te bieden hebben op het vlak van eten en drinken!

Behalve een winkel is Kookaparte echter ook een kookstudio. U kunt er terecht voor een geheel verzorgde kooksessie, waarbij de verassende Italiaanse kookkunst steeds centraal staat en zal blijken dat de Italiaanse keuken nog veel meer te bieden heeft dan alleen spaghetti of pizza! De sfeer is ongedwongen en u zult na een sessie in staat zijn in de thuissituatie uw familie, vrienden en/of gasten zonder stress een verrassend Italiaans diner voor te zetten.